Wij organiseren jaarlijks een vierdaags wandelevenement waarbij de wandelaars kennismaken met de mooiste plekjes van het Gooi. De Wandelvierdaagse het Gooi wordt steeds gehouden in de maand juni (week 25). In 2016 vindt de zevende editie van ons evenement plaats van woensdag 22 t/m zaterdag 25 juni. Er kan worden gekozen uit de afstanden 10, 20,30 en 40 km.

De wandelingen van de vierdaagse voeren u door het afwisselende landschap rond de gemeente Laren. Op woensdag loopt u naar de Lage Vuursche, onder de machtige bomen van de bossen rond kasteel Drakensteyn. Donderdag trekt u onder meer door de weiden van de Eemnesser polder. Vrijdag wordt gelopen naar de prachtige oude buitenplaatsen van 's-Graveland die tegenwoordig in beheer zijn bij Natuurmonumenten en daardoor vrij toegankelijk. Tenslotte gaat u op zaterdag naar het Gooimeer en loopt u op de terugweg onder de fraaie bogen van de St. Jansprocessie, die de dag erna plaatsvindt in Laren.

De startlocatie van de 4-daagse het Gooi is op het sportcomplex Laarder Engh (SV Laren '99) te Laren.

De Stichting Wandelvierdaagse het Gooi is voor 100% een vrijwilligersorganisatie. In haar statuten is als doelstelling vermeld "het ondersteunen van goede doelen". Jaarlijks kiest het bestuur één of meer goededoelen waarvoor geld bijeen wordt gebracht.

Ga > hier < naar onze website www.wandelvierdaagsehet gooi.nl

Klik op onderstaande Flyer voor alle informatie en eventueel te downloaden / printen

flyer 2016 1