rondje Heemskerk

Met “De Laatste Loodjes” wandelen door de Heemskerk

De Midweekse ochtendwandeling van Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes zal dit  keer een mooie wandeltocht gaan worden door de Heemskerk. Op woensdagmorgen 14 maart  a.s. wordt dit Rondje Heemskerk gewandeld en is totaal 10,9 kilometer lang. Een ieder kan in z’n eigen tempo aan deze wandeling meedoen met behulp van een routebeschrijving, die wordt verstrekt bij de start. Onderweg wordt niet gepauzeerd. De startlocatie is bij Cafetaria De Patatoloog – Rijksstraatweg 122a – 1968 LL Heemskerk. Inschrijven kan vanaf  09.15 uur en de start is om 10.00 uur precies. Lid of geen lid iedereen is van harte welkom om in twee uurtjes deze heerlijk ontspannen  ochtendwandeling mee te wandelen. Inschrijfgeld voor DLL leden € 1,50, Bondsleden € 2,50 en niet leden € 3,50. Met uw tegoedbon, die u ontvangt bij betaling van het startgeld, kunt u bij de Patatoloog een lekker kopje koffie en thee gaan gebruiken. Indien gewenst kunt u daar ook heerlijk lunchen.

Op Lemen Voeten