DLL bestaat 80 jaar

Rondje Busch en Dam kopieOp woensdag 27 september wordt het laatste Tussendoortje van 2017 gelopen.

De start is om 10.00 uur vanuit ‘De Remise’ nabij het NS station van Krommenie-Assendelft.

Let op de startlocatie is gewijzigd t.o.v. eerdere publicaties!

We steken direct de Provincialeweg over en lopen even verderop door de winkelstraat van Krommenie via de Zuider- en Noorderhoofdstraat richting Krommeniedijk. Daarna komen we langs Het Fort Krommeniedijk en gaan over de Lagendijk richting Uitgeest. Maar eerst maken we nog een klein ommetje en lopen via een klein stukje Zwaansmeerpad naar de eerste rust bij Restaurant Het Havenrijk. We hebben dan 7 km afgelegd.

Na de rust zoeken we de Lagendijk weer op en lopen via het centrum van Uitgeest naar de buitenkant van deze gemeente. Daar bevinden zich de sportvelden en 1 daarvan, de Sport- en Tennishal is genomineerd als tweede rustgelegenheid. Wij hebben dan inmiddels 11 km gelopen.
Na deze rust komen we in het NS tunneltje maar gaan halverwege rechts af een brede trap op. Wij blijven dus aan deze kant van het spoor maar gaan een honderd meter verderop gelijk met het snelverkeer voor Uitgeest-West onder het spoor door. Zo komen we door een nieuwbouwwijk van deze gemeente uiteindelijk uit op een oude weg, Assum geheten. Daar treffen we de boerderij van de familie De Bie, van wie wij weer toestemming hebben gekregen om via zijn erf ook over zijn weiland met koeien te lopen. We komen uit op de Communicatieweg en lopen dan in de richting van Assendelft. Na het viaduct over de A9 bevindt zich de derde rust bij het Wegrestaurant De Twaalfmaat. We hebben dan 16 km afgelegd.
Hierna vervolgen wij iets meer dan twee kilometer de Communicatieweg en gaan dan links af de Noorderweg op en verderop langs de buitenrand van Saendelft. Aan het einde daarvan rechts af richting rotonde en vervolgens links af de tunnel onder het NS station van Krommenie door. Dan in de finish bij de Remise niet ver meer. We hebben dan wel maar liefst 21 km in de benen!

Mocht je de 21 km te lang vinden dan zou je misschien na die 11km rust de trein terug kunnen nemen naar Krommenie.
Belangstellenden die deze tocht willen meedoen kunnen zich bij uitzondering opgeven bij Dick Koning, telefoon 06 511 956 64 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Fotoalbum 2017

Klik hier voor het fotoalbum van 2017

Facebook

Klik op het logo voor onze Facebook pagina

Op Lemen Voeten

 

Onze sponsor

Bezoek de website van onze sponsor:

Klik hier voor website "de Vrijbuiter" (onze sponsor)

Ga naar boven