DLL bestaat 80 jaar

DLL TUSSENDOORTJE BELLA PARNASSIA SANTPOORT NOORD NS - 20 KM - WOENSDAG 21 MAART 2018

Bella Parnassia is een schitterende, pittige! rondwandeling door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland met zijn prachtige duinlandschappen. De afstand van station Santpoort-Noord naar de ingang Bella Parnassia kopieDuin en Kruidberg is kort. U wandelt al snel langs de voet van de binnenduinrand. Tijdens de wandeling ziet u het landschap geleidelijk veranderen. De bossen met enorme bomen gaan over in lagere bosjes en struiken. Via de schaars begroeide duinen komt u bij het strand. U wandelt 2km langs de vloedlijn en keert daarna bij strand- en duinpaviljoen Parnassia terug in het duinterrein. Na het Vogelmeer wandelt u over schelpenpaden en door duinvalleien. Aan het eind van de route is het klimmen geblazen. Hoog door het bos keert u terug naar de ingang van het Nationaal Park.

De start is vanuit Manege Kennemergaarde: Duin en Kruidbergerweg 79, 2071 LG Santpoort-Noord. Telefoon 023 – 537 78 86. De organisatie is aanwezig om 09.15 uur ter verwelkoming van de deelnemers. Alle consumpties zijn voor eigen rekening. Wij hebben een rust in paviljoen Parnassia na 10 kilometer, van ca. 12.00 uur tot 12.45 uur. Het verorberen van zelf meegenomen voedsel wordt niet toegestaan. Indien gewenst kan van te voren lunch worden besteld:

Broodjeslunch á € 13,95  euro p.p. U start de lunch met een kop soep naar keuze. Aan tafel kunt u genieten van heerlijk ambachtelijk landbrood, die u rijkelijk kunt beleggen met diverse spannende belegsoorten, zoals een combinatie van mozzarella/tomaat/basilicum, huisgemaakte tonijnsalade, de beste oude kaas van Noord Holland, jonge kaas, romige brie, achterham en pittige salami.(drankjes gaan op basis van nacalculatie) Dit dient s ochtends aangegeven te worden bij de leiding. Dan staat de lunch snel voor u klaar. Om een uur of drie hopen we weer terug te zijn op de manege waar we indien gewenst een afsluitend drankje kunnen nuttigen.

Deelnemers kunnen zich bij Cees Moerbeek opgeven via  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch 075 – 642 1634 en geef a.u.b. even op of u van de lunch gebruik wilt maken.

Praktische informatie: Komt u met de auto? Er is voldoende gratis parkeerruimte bij het station. Tunneltje onderdoor en je bent bij de manege. De parkeerruimte bij de manege graag vrijhouden voor gebruikers van manege Kennemergaarde. 

Betreft treinreis naar Santpoort-Noord

Vertrek vanuit de Zaanstreek heeft in beide richtingen te maken met één overstap. Zo kunnen de reizigers vanuit Koog aan de Zaan (Bloemwijk) en Zaandam als volgt reizen:

Reizigers zie reizen met korting kunnen pas na 09.00 vertrekken.  

1e reisroute: V 09.01 Bloemwijk – spoor 2 >  V 09.05 Zaandam – spoor 5 >  A 09.11 Sloterdijk – spoor 6 >  V 09.16 Sloterdijk – spoor 7 > A 09.40 Santpoort-Noord – spoor 1

2e reisroute: V 09.11 Zaandijk Zaanse Schans – spoor 1 >  A 09.26 Uitgeest – spoor 1B > V 09.35 Uitgeest – spoor 4B > A 09.50 Santpoort-Noord – spoor 3

Bovenstaande aankomsttijden, zeker die vanuit Uitgeest, houdt in dat we pas om 10.15 uiterlijk kunnen gaan wandelen.

 


Fotoalbum 2017

Klik hier voor het fotoalbum van 2017

Facebook

Klik op het logo voor onze Facebook pagina

Op Lemen Voeten

 

Onze sponsor

Bezoek de website van onze sponsor:

Klik hier voor website "Liv Ourdoor" (onze sponsor)

Ga naar boven