14e Evean Herfsttocht kopieOp zondag 8 oktober a.s. vindt de Evean Herfstwandeltocht plaats vanuit het startadres: Evean Oostergouw, Koningin Julianaweg 10 1502 DZ Zaandam.Deze jaarlijkse wandeltocht wordt door Evean in samenwerking met wandelsportvereniging De Laatste Loodjes voor de 14e keer georganiseerd en heeft door de landelijke bekendheid veel deelnemers van buiten de Zaanstreek. Bewegen is belangrijk! Daarom nodigen Evean en De Laatste Loodjes u graag uit om mee te doen aan deze herfstwandeltocht.
Met afstanden van 5, 10, 15 en 25 kilometer is er voor iedereen een passende wandelafstand.
Iedereen loopt de gekozen route in z’n eigen tempo met behulp van een routebeschrijving. Startbureau is om 08.00 uur open. Starttijden: Wandeltocht 5,10 en 15 kilometer 09.30 - 12.00 uur en 25 kilometer 08.30 – 10.30 uur. Voor de wandelaars zijn de pauzeplaatsen langs de wandelroute geregeld in diverse verzorgings- en/of verpleeghuizen.
Inschrijfgeld: Niet leden € 4, leden Wandelsportbond € 3, leden Laatste Loodjes € 2 en leden Evean € 2. Trek uw wandel- of sportschoenen aan en doe mee met de Evean Herfstwandeltocht 2017!

Op Lemen Voeten

Klik hier voor website "de Vrijbuiter" (onze sponsor)