bestuur 2019

bestuur 2019

 

 

 

Thijs BoonstraMijn naam is Matthijs Boonstra ( Thijs )

Ik ben geboren in Heemskerk in het jaar 1955. Ben getouwd geweest en heb drie kinderen, woon nu samen in Castricum.
Ben ooit met een bus reisje mee gegaan naar de vlindertuin en een museum die deze vereniging organiseerde en ben toen door de toenmalige voorzitter Rob Dekker benaderd om lid te worden en ja, lid sinds 2009 van de DLL en loop zo nu en dan mee met een wandeling, wat bij deze vereniging zeer gezellig is. Even lekker uit waaien. Ik kan niet altijd mee met een wandeling daar ik in de 5 ploegendienst werk bij TATA ( hoogovens).

 

 

 

Leny de Ruijter

Hierbij wil ik me even voorstellen.

Mijn naam is Leny de Ruijter, geboren en getogen in Amsterdam in een gezin met zeven kinderen. In 1987 van Hoorn naar Zaandam verhuisd in verband met de reistijd van en naar het werk in Amsterdam. Eerst in de Westerwatering terechtgekomen en sinds enkele jaren woonachtig in het centrum aan de Zaan, waar we het erg naar ons zin hebben. Ik heb 45 jaar gewerkt, voornamelijk als (directie)secretaresse in de zakelijke dienstverlening bij een scheepvaartbedrijf, een uitvaartbedrijf en de laatste jaren van mijn werkzame leven bij de gemeente, waar ik voor een van de wethouders heb gewerkt. Toen ik net in Zaandam woonde en op recreatie-atletiek ging bij AV Zaanland, leerde ik iemand kennen die lid was van de Laatste Loodjes en om die reden ben ik ook lid geworden, maar toen de vereniging nog maar een paar leden had, heb ik mijn lidmaatschap weer opgezegd. Onder voorzitterschap van Rob, die na elke wandeling altijd riep “maar je wordt wel lid, hè”, ben ik samen met mijn drie zusjes en enkele wandelvriendinnen weer lid geworden. Onlangs heb ik het secretarisschap van Cees overgenomen en hoop zo mijn steentje bij te dragen aan onze “gezonde” vereniging. Ik wandel met heel veel plezier, bijna ieder weekend wel een 15 km tocht en heb al vele lange afstandswandelpaden gelopen en aan enkele vierdaagsen meegedaan. In het jaar 2000, toen ik 50 werd, moest het er maar eens van komen en heb ik, samen met twee vriendinnen, de Vierdaagse van Nijmegen gelopen. Een hele happening. Ik hoop deze sport nog lang te kunnen blijven beoefenen.

corry

 Mijn naam is Corry van Toledo- Anker. Sinds dit voorjaar ben ik aangetreden als penningmeester van de Wandelsport vereniging de Laatste Loodjes.
 Ik zal eerst iets over mijzelf vertellen. Ik ben 65 jaar oud, heb een echtgenoot die Nico heet, een dochter, een zoon en drie kleinkinderen.
 Ik ben geboren in Katwijk aan Zee en ben er daarna nooit meer geweest. Mijn ouders waren n.l binnenvaartschippers, zo ook mijn opa’s en oma’s.
 De eerste 8 jaar ben ik altijd aan boord geweest.
 Mijn ouders vervoerden zand en grint van de grote rivieren naar Texel en daar ging ik af en toe naar de kleuter- en de lagere school.
 Toen ik 8 jaar was ging ik in Amsterdam naar het schippersinternaat.
 Dat was een hele verandering, zo van een beschermd leventje aan boord met mijn ouders naar een internaat waar ik niemand kende.
In die tijd was er ook nog het pedagogische idee dat: als je een kind 6 weken niet naar de ouders laat gaan de heimwee ook over is.
Maar goed het is helemaal goed gekomen met mij. In januari 2018 ben ik gestopt met werken.
Ik heb 37 jaar bij Evean gewerkt, eerst als uitvoerende verzorgende, later als leidinggevende, wijkmanager en ten slotte als zorgconsulent.
Ik ben niet zo`n zeer ervaren loper zoals de meeste clubleden van De Laatste Loodjes.
Ik wandel meestal met een van mijn wandelmaatjes 10 of 15 km de club wandelingen. En soms wandelen wij zelfstandig wandelingen in de omgeving.
Ook zijn wij met enkele busreizen van de club mee geweest, het is altijd leuk om in een andere omgeving te wandelen.
Ik beleef aan de wandelingen altijd veel plezier (behalve als het stort van de regen) het is goed voor mijn lijf en geest, ik hoop het nog jaren te doen.
 
Corry van Toledo.
 

Ed van der HoutSporten is gezond. Deze opmerking wordt tegenwoordig veel gehoord maar is van alle tijden. Alleen verander je van sport naar mate je ouder wordt.
Beoeffende ik eerder voetbal, honkbal en badminton, het laatste ca. 30 jaar, ben ik samen met mijn vrouw al jaren liefhebber van de wandelsport.
Wandelen is genieten van het buiten zijn, een met de natuur, maar ook het bewonderen van huizen, tuinen en het komen op wegen en paden waar je anders nooit komt.
Via het wandelen ben ik in het bestuur gekomen en verzorg de ledenadministratie. De verwerking van mutaties binnen de verening zijn belangrijk maar ook berichtgeving van en naar de KWBN is van belang. Wijzigingen kun je mij altijd doorgeven Dit kan zowel telefonisch of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Harry SondorpEven voorstellen: ik ben Harry Sondorp, getrouwd met Saskia, 2 kinderen geboren op 6 oktober 1963. Tot mijn 40e nooit aan sport of iets dergelijks gedaan . Tijdens een verjaardag zei een vriend van mij: kom wij moeten toch wat aan sport doen, laten wij de 4daagse lopen. De 40km zei ik met een grote mond, dat gaan we wel even doen. Maar ja, de 40 werd de 50. Vanaf het moment dat ik Nijmegen gelopen heb is de wandelverslaving toegeslagen. Tijdens voorbereidingen voor de 4daagse ben ik lid geworden van De Laatste Loodjes. En wandelen, ja ik hoop dat ik het lang mag blijven uitoefenen. Je ziet veel van de omgeving en de dagelijkse beslommeringen kun je lekker van je afgooien.

 

 

Dirk KoningHallo beste DLL-leden. Ik wil me graag even aan u voorstellen. Ik ben geboren in Assendelft op 23 februari 1943. Ik ben getrouwd geweest en heb twee dochters en twee kleinkinderen. Na de lagere school ben ik naar de grafische school in Amsterdam geweest. Ik heb mijn hele werkzame leven in de grafische industrie gewerkt. Na 47 jaar ben ik met de v.u.t. gegaan en ben nu gepensioneerd. Toen ik 15 jaar was ben ik op waterpolo gegaan want toen werd in Assendelft een zwembad geopend dat inmiddels alweer jaren geleden gesloopt werd. Met dat waterpolo ben ik gestopt toen ik 60 jaar werd.ik doe ook aan tafeltennis vanaf mijn dertiende jaar eerst in Assendelft maar nu in Wormer bij Tazano 96. Om de tijd zinvol in te vullen en niet achter de geraniums te zitten doe ik aan wandelen en fietsen. Ik heb gewandeld in Polen en op Bali. op Bali hebben wij gelopen met 7 leden van de laatste loodjes zie verslag DLL-INFO 04-2008. Sinds 8 maart 2009 ben ik toegetreden tot het bestuur. Ik woon aan de Kerkstraat in Wormerveer. Ik hoop nog vele jaren in gezondheid met de laatste loodjes mee te kunnen wandelen. En in mijn eigen tijd met mijn broers te kunnen fietsen.

Hans KrijnenHallo beste DLL-leden.

Ik wil me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Hans Krijnen en kom uit Egmond aan Zee. 

Tijdens het surfen op de website van DLL om wat meer informatie te krijgen over de Kalvertocht
kwam ik de oproep tegen van de webmaster Hans v.d. Ham.
Hij was al een tijd op zoek naar een opvolger. Aangezien ik al een aantal jaren de website van een tennisvereniging beheer, van wandelen geniet en al aan een groot aantal wandelingen van DLL heb deelgenomen, heb ik Hans een bericht gestuurd, dat ik er wel voor voelde om hem op te volgen. Een afspraak was snel gemaakt. Hij heeft mij toen tijdens 2 sessies bij hem thuis allerlei zaken over de site uitgelegd.Ik werk al ruim 35 jaar bij een computer bedrijf, niet in de websites beheer, maar automatisering, PC's etc. zijn mij niet vreemd.
 
Hierop volgde een eerste kennismaking met het bestuur . Tijdens deze kennismakingsavond bij Hans thuis heb ik mij beschikbaar gesteld als bestuurslid.

Lees meer: Hans Krijnen (Webmaster)

Fotoalbum 2018

Klik hier voor het fotoalbum van 2018

Facebook

Klik op het logo voor onze Facebook pagina

logo vrij4

Willem de Boer

reactivated

Ronald_adventure

ronald adventure shop

Ga naar boven